Over Opa Keto

Over Opa Keto

 

Je wil actief, dynamisch en gezond zijn!

Je wil genieten van al de goede dingen in het leven, lekker eten, plezier maken met de mensen die je lief zijn, regelmatig in de natuur gaan wandelen, fietsen of een andere activiteit, zingeving en voldoening vinden in je werk, een fijne hobby. En je doet er alles aan om in vorm te blijven.

Een gezonde geest in een gezond lichaam dat is je streefdoel.

Je bent er nooit van uitgegaan dat het leven altijd een makkie zou zijn en dat je geen moeite zou moeten doen om je doelen te bereiken.

Maar in werkelijkheid is het moeilijker dan je dacht om je droom waar te maken. Je hebt al héél veel geprobeerd om je leven een “boost” te geven.

Je las zelfhulpboeken, je deed een vermageringsdieet (of meerdere …), volgde een yoga cursus of je ging mediteren om van je stress vanaf te komen.

Maar niets blijkt ooit écht lang te werken en je vraagt je stilaan af of er geen simpelere manier is om jezelf te bevrijden van de chronische stress die je leven vergalt.

Ik hou ook ontzettend veel van de mooie dingen in het leven!

Maar heb zelf jarenlang geworsteld met depressie, overgewicht, slaap- en verteringsproblemen, gewrichtspijn en mood-swings. Dus ik denk dat ik weet hoe jij je voelt!

Vandaag ben ik een actieve, creatieve en gelukkige opa. Ik kan weer volop klimmen, wandelen, genieten van lekker en gezond eten en van het vooruitzicht mijn kleinzoon te zien opgroeien tot een volwassen man … en wie weet, misschien zelfs mijn achterkleinkinderen te leren kennen.

Ik beweer niet dat ik voor alle problemen de ideale oplossing heb maar in de voorbije jaren heb ik wel één en ander geleerd en ervaren over de vicieuze cirkel waarin je terecht komt wanneer je lijdt aan chronische stress.

En een aantal van mijn bevindingen zullen je versteld doen staan!

“Ik ben met deze blog gestart om deze, minder gekende maar wel effectieve, methodes te delen.”

Dus, als jij op zoek bent naar creatieve oplossingen die je helpen om:

zonder stress van je stress vanaf te komen,

  • je lijf terug in vorm te krijgen en je kop helder.
  • Wil je weer kunnen slapen als een baby,
  • lachen en spelen met je kinderen of kleinkinderen en
  • met volle teugen van je leven genieten

… dan ben je hier bij Opa Keto aan het juiste adres!

Ik zal mijn beste tips, inzichten, strategieën en levenservaring met je delen. Want wat ik je wil besparen zijn de valkuilen en tegenslagen die ik moest overwinnen om mijn gezondheid en geluk terug te krijgen!

Zou je het fijn vinden als ik een stukje van jouw reis met je meeloop?

Vul je naam en e-mailadres in onderaan en de mail-postduif stuurt je een berichtje telkens er nieuwe Opa Keto levenswijsheid verschijnt op de blog!

Als je zin hebt om een stukje van de reis met me mee te lopen kan je me volgen hier op FB en Twitter

Ik ben een gecertificeerd lifecoach en wandel initiator, maar heb geen medische opleiding gehad. Hier kun je je informeren maar voor medisch advies ga je naar je huisarts.

Pin It on Pinterest